Deskundigheid en ervaring

Plawand BV is sinds 1984 een professionele speler op de zakelijke markt voor de afbouw van nieuwbouw- en renovatieprojecten, gespecialiseerd in wanden en plafonds. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel deskundigheid in huis waarmee wij binnen de sectoren onderwijs, retail, gezondheidszorg, woning- en kantoorbouw een goede reputatie hebben opgebouwd. Als klant kunt u altijd rekenen op deskundig advies, maatwerk en integrale oplossingen voor uw bedrijf.

Concurrerende prijs en goede kwaliteit

Kwaliteit staat bij Plawand BV altijd voorop, daarom werken wij bij voorkeur met de beste materialen van gerenommeerde leveranciers. Daarbij bieden wij een goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor u betekent dat een kwalitatief hoog eindresultaat tegen een concurrerende prijs.

Service en flexibiliteit

Plawand BV biedt u maximale service als het gaat om het begeleiden van uw project. De projectleider ontzorgt u volledig door contact te houden met alle betrokken partijen en houdt u nauwkeurig op de hoogte van de voortgang. Zo heeft u één aanspreekpunt en kunt u zich verder volledig richten op uw core business. Door de inzet van een flexibel team van goed opgeleide, gecertificeerde monteurs kunnen wij altijd snel schakelen en flexibel inspelen op al uw wensen en behoeften, ongeacht de grootte van het project.

Betrouwbare partner met een groot netwerk

Plawand BV uit Nootdorp ligt centraal in de Randstad en heeft klanten door het hele land. Dat wij een grote kring van vaste klanten hebben, zien wij als een goed teken. Onze klanten zien ons als een betrouwbare partner die afspraken nakomt. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd zodat wij, samen met onze zakelijke partners, ook projecten ‘turn key’ ofwel ‘sleutel klaar’ kunnen opleveren. Wel zo makkelijk voor u: uw werk gaat gewoon door en Plawand BV zorgt voor een snelle, zorgeloze oplevering van de complete afbouw van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Interesse gewekt, heeft u vragen of wilt u meer informatie?